Numero Elasticizing & Frizz-Free Mask with Olive Oil
Adres e-mail podany przy korzystaniu z funkcji powiadamiania będzie użyty wyłącznie do wysłania powiadomienia. Po wysyłce powiadomienia lub upływie terminu wspomniany adres e-mail zostanie usunięty z bazy.
Jeśli produkt jest wciąż produkowany i będzie dostępny, powróci do oferty Dolce.pl. Witryna Dolce.pl jest aktualizowana codziennie.
Kategoria | Maski do włosów |
Marka | Numero |
Linia | Elasticizing & Frizz-Free |
Włosy | Kręcone |
Działanie | Nawilżające, Odżywcze |
Numero Elasticizing & Frizz-Free Mask with Olive Oil - uelastyczniająca maska do włosów z oliwą z oliwek. Delikatna formuła dedykowana do pielęgnacji włosów kręconych i falowanych. Dzięki zawartości kwasów olejowych i witaminy E, oliwa z oliwek ma właściwości przeciwutleniające, chroni przed szkodliwym działaniem wolnych rodników, powstrzymując proces starzenia. Przywraca włosom odpowiedni poziom nawilżenia i odżywienia, stanowi fantastyczne rozwiązanie do walki z niesfornymi lokami.
Sposób użycia: Maskę nałożyć na umyte szamponem włosy, dokładnie rozprowadzając produkt na całej ich długości. Pozostawić na kilka minut, a następnie dokładnie spłukać ciepłą wodą.
EAN/UPC: 8011935075102
Termin wysyłki liczony jest od chwili potwierdzenia zamówienia w przypadku zamówień pobraniowych. W przypadku zamówień opłacanych przelewem lub kartą, termin realizacji liczony jest od zaksięgowania wpłaty. W wyjątkowych sytuacjach czas realizacji może ulec wydłużeniu.
Zdjęcia produktów prosimy traktować jako poglądowe. Mogą występować rozbieżności, np. ze względu na różnice pojemności czy modyfikacje produktu przez producenta.
Napisz pierwszą opinię!
Twoja opinia
- Baw się i pisz, co myślisz!
Opinie pomagają konsumentom, ułatwiając wybór dobrego produktu. Ważne są też opinie krytyczne, bo dzięki którym unikniemy kupna bubla.
Firma NANOSOFT nie odpowiada za treści wprowadzane przez użytkowników witryny Dolce.pl.
Firma NANOSOFT zastrzega sobie prawo do niepublikowania treści wprowadzanych przez użytkowników wg własnych kryteriów.